Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DREZDA (2 DVD)
DRESDEN (2006) - NÉMET

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Romantikus
Rendezte:Roland Suso Richter
Szereplők:Felicitas Woll, John Light, Benjamin Sadler, Heiner Lauterbach, Katharina Meinecke
Forgalmazó:Fantasy Film
Feliratok:Magyar, Német
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:177 perc


2990 Ft.Nem kapható


1945 január. A háború legreménytelenebb idõszaka köszönt a barokk Drezda városára is. Anna Mauth Drezda egyik külvárosi kórházában dolgozik ápolónõként és éppen eljegyzésére készül az intézet egyik vezetõ orvosával. Apja, aki szintén orvos, morfiummal üzletel, hogy családját Svájcba tudja menekíteni.

A kórház közelében egy angol felségjelû Lancester bombázó zuhan le. Az egyetlen túlélõ a súlyos sérüléseket szerzett pilóta, Robert Newman, aki a kórház pincéjében rejtõzik el a németek elõl. Amikor Anna rátalál, német katonaszökevénynek hiszi, és mindent megtesz a gyógyulása érdekében. Hamarosan egymásba szeretnek, de közeledik az eljegyzés idõpontja, ami éppen egybeesik Drezda bombázásával. Az eljegyzést követõen a család rögtön elutazna Svájcba, de semmi sem a terv szerint alakul: megjelenik az angol pilóta német egyenruhában, de ekkor már az angol pilóták Drezda felett repülnek. Megkezdõdik a történelem egyik legrémesebb háborús akciója. Az angolszász szövetségesek több hullámban szórják bombáikat a városra, és a tûztengerben ezrek vesznek oda...

Minden idõk egyik leglátványosabb és legdrágább német szuperprodukcióját milliók nézték meg Németországban, majd a film Európa többi országában folytatta sikertörténetét!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

2. LEMEZ:

Így készült - MAGYAR FELIRATTAL
Dokumentumfilm: Acélesõ - Drezda bombázásának történelmi háttere- MAGYAR FELIRATTAL