Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SSX (XBOX360 JÁTÉK)


Formátum:DVD
Műfaj:Sport, Ügyességi


13990 Ft.Nem kapható


Az SSX a népszerû sorozat újjászületése a konzolok új generációján, ahol uralhatod a bolygót, teljesen új módon versenyezhetsz a világhálón, és szembeszállhatsz a valósággal a Race it (Verseny), Trick it (Trükközés) és Survive it (Túlélés) versenyeken. Az EA SPORTS SSX minden idõk egyik legnépszerûbb ügyességi sorozatának modern újraértelmezése, melyben a játékosok megtapasztalhatják a sorozatra jellemzõ bulihangulatot és adrenalindús játékmenetet a világ legendás hegyvidékein. A NASA topográfiai mûholdjainak adatait felhasználva óriási világot építettünk a felfedezõ kedvû játékosoknak.

A Google Earth által inspirált kezelõfelületen kilenc kiterjedt hegyvidék és régió területén navigálhatunk, és persze mindegyiken számos hegycsúcsot és lejtõt találhatunk. Az SSX valóságon túlmutató játékmenete minden futamon lehetõvé teszi a versenyre, trükközésre vagy túlélésre menõ játékot a hatalmas, nyílt hegyoldalakon. További szolgáltatások az Explore (Felfedezés), a Global Events (Nemzetközi események) és a RiderNet – az SSX versenyeket ajánló motorja. Az online funkciók e csokra forradalmasítja a közösségi versengést a játékosok körében, hiszen szórakoztató és egyszerû a saját idõbeosztásunk szerint megmérkõzni barátainkkal.

Jellemzõk:
- Hódítsd meg bolygónk hegységeit – Az Antarktisztól Afrikán és a Himaláján át az Alpokig a játékosok megízlelhetik Földünk legvadregényesebb hegyvidékeit és régióit. A NASA topográfiai mûholdjainak adatait és az általunk fejlesztett Mountain Man eszközt használva egy kissé eltúloztuk e vidékek jellemzõit, hogy az SSX hangulatvilágához illõ pályákat kapjunk.

- Fejlett fizika – A konzolok jelenlegi generációjának képességeit meglovagolva az SSX forradalmi fizikai motort vezetett be, mellyel a játékosok szinte bármely tereptárgyat felhasználhatnak lesikláskor és trükközéskor, mindenféle láthatatlan falak és gátak korlátozása nélkül.

- Fejleszthetõ felszerelés – A különféle sebességû deszkáktól a repülõöltözékekig, melyekkel messzebbre vitorlázhatsz. Fejlessz, hogy gyorsabban száguldhass, vadabbul trükközhess, hogy tovább túlélhesd!

- Régi és új szereplõk – A rajongók által választott kedvenc szereplõk most visszatérnek az SSX világába, és néhány új arc is csatlakozik hozzájuk. A szereplõk: Elise, Mac, Kaori, Psymon, Moby, Zoe, Griff, Ty, Tane és Alex.