Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TALPIG MAJOM
MONKEYBONE (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Henry Selick
Szereplők:Bridget Fonda, Whoopi Goldberg, Brendan Fraser, Jamie Donovan, Dave Foley, Amy Higgins, Chris Kattan
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Magyar, Lengyel, Izlandi, Héber, Halláskárosultaknak: Angol, Dán, Cseh, Norvég, Portugál, Svéd
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9
Hossz:100 perc


9990 Ft.Raktáron
Használt


A képregény készítés a világ legjobb mókája: de elõre nem látható veszélyeket rejt. Stu (Brendan Fraser) például igazi sztár lett, de a majom, akit õ rajzolt életre nemcsak a nappalait, hanem az éjszakáit is meghódította. Nem tud nem a figuráival álmodni. Amikor pedig egy hatalmasra fújódó gumimajom miatt autóbaleset éri, és kómába esik, a túlvilági lények között is ott várja teremtménye, a nagyszájú, rosszmájú és kisstílû majompofa.
A túlvilágon már nagyon várták Stút. Az élõk rossz álmai itt ugyanis valóra válnak, és a lenti korhely alakok szeretik az izgalmas társaságot. A bizarr kompánia összes tagja tudja, hogy az új lakó csak átmeneti vendég. Stu vissza szeretne jutni a Földre, ahol hû szerelme (Bridget Fonda) várja õt. Már csak azért is, hogy megelõzze a rámenõs makit, aki szintén az õ porhüvelyére pályázik. Elszánt versenyfutás kezdõdik: testek és lelkek cserélnek gazdát, a nagy felfordulásban még maga a halál (Whoopi Goldberg) is elveszti a fejét. De aztán kap másikat...
A Karáncsonyi lidércnyomás rendezõje ismét hatalmas fantáziával teremtett álomvilágot, melyben élõ szereplõk és komputer-generálta figurák játszanak együtt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A rendezõ audiokommentárja
11 kibõvített (kimaradt) jelenet
Leleplezzük a film titkait - 7 jelenet megtekintése nyers változatban
Elõzetesek
Képgalériák
Rejtett extra