Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
EGY NYUGODT ÉJ
IN QUIET NIGHT (1998)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:H. Anne Riley
Szereplők:Julian McMahon, Claire Rankin, Alexandra Kyle
Forgalmazó:IPH - SoundCard
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:95 perc


990 Ft.Nem kapható


Ha a törvény nem tud megvédeni egy gyereket az õt szexuálisan zaklató apjától, akkor ki? Joey Amos (Claire Rankin) nemszeretem munkája Los Angeles belvárosában bíróság elé állítani a pedofil apákat. Amikor a 7 éves Dinah Wolcott (Alexandra Kyle) a tanúk padjára lép, hogy apja, a neves sebész ellen tanúskodjon, Joey élete örökre megváltozik.

A tárgyaláson Dinah képtelen apja szemébe nézni, és ellene tanúskodni. Az utolsó pillanatban megváltoztatja vallomását. Apját felmentik, és ezzel lehetetlen helyzetbe sodorja magát. Haza kell mennie azzal az emberrel, aki megerõszakolta. Apja iránti félelmében elrejtõzik Joey kocsijában. Amikor az ügyvédnõ felfedezi, könyörög, hogy védje meg.

Szembeszegülve a törvénnyel Joey és Dinah megszökik. Az ügyvédnõt az apa emberrablással vádolja. A szökevényeket végül egy jóképû fiatal sheriff veszi oltalmába, aki szintén súlyos titkokat õriz. Elviszi õket egy varázslatos, rég elfelejtett kaliforniai farmra. A lánya utáni eszeveszett hajsza során Dr. Wolcott és pribékje eljutnak az erdõbe, ahol a lebilincselõ történet váratlan fordulatot vesz.