Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FINAL FANTASY - A HARC SZELLEME (2DVD)
FINAL FANTASY: THE SPIRITS WITHIN (2001) - AMERIKAI-JAPÁN

Formátum:DVD
Műfaj:Sci-Fi, Akció, Rajzfilm
Rendezte:Hironobu Sakaguchi
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:Warner Home Video Magyarország
Feliratok:Izlandi, Horvát, Holland, Hindi, Héber, Görög, Finn, Dán, Cseh, Bolgár, Arab, Angol, Lengyel, Magyar, Norvég, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:101 perc


3990 Ft.Nem kapható


2055-re a világ megváltozik. A városok romba dõlnek, lakóik elpusztulnak. A kevés túlélõ számára az élet folyamatos harc: a megmaradásért nemcsak az egyre ellenségesebb természettel kell megküzdeniük, hanem a támadó idegenekkel is.
A túlélés reménye Aki Ross. Õ az a tudós, aki talán képes lesz megtalálni az új élethez szükséges szellemi energiákat. De Ross beteg. A támadó idegenektõl kapott vírus szûkre szabja hátralévõ idejét. Õ az álmaiban kutat és egy harci egység védelme alatt a vad vidéket járja. Ha az emberiségnek szerencséje van, valahol rátalál a megváltás szellemére.
Csakhogy - ha így nem volna elég az ellenség - még valaki rájuk támad. Egy földi katona az, akinek egészen más elképzelései vannak arról, hogyan pusztíthatná el a földlakók támadóit.
A Final Fantasy az egyik legnépszerûbb komputer-játék. A fantasztikusan látványos film teljesen új történettel áll elõ, de a játék hangulatát és technikai csúcsminõségét hozza: ez az elsõ kizárólag komputer-generálta mozifilm, melyben teljesen embernek tûnõ szereplõk játszanak.


Extrák:
Disc 1:

Motonori Sakakibara rendezõ-asszisztens, Andy Jones animációs rendezõ, Chris Capp vágó és Tani Kunite staging director hangkommentárja
külön elérhetõ Elliot Goldenthal zenéje
82 percnyi "3D Playblast Video" és storyboard kiválasztás
mozielõzetes, beharangozó trailerek

Disc 2:

3D Interactive Documentary (többek között 30 pernyi verkfilm - "The Making of Final Fantasy", "Hironobu Sakaguchi's Spiritual Vision", "Technology of Square Pictures" és "World of Final Fantasy"; bennük 60 percnyi kereszthivatkozás)
"Final Fantasy Shuffler": a film kulcsjeleneteit újravághatjuk, és így megtekinthetjük a film saját magunk által készített verzióját
alternatív nyitójelenet
Michael Jackson "Thriller" címû videoklipje Final Fantasy-módra
bakiparádé
mini-film: "Aki's Dream"
hét karakter aktája
további extrák: "The Gray Project", "Matte Art Explorations", "Compositing Builds" és "Boards and Blasts"
három jármû (Bandit, Quatro, Black Boa) összehasonlítása
DVD-ROM:
a film interaktív kivesézése
a teljes forgatókönyv
virtuális túra a Square Picturesnél
képernyõvédõk