Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÜLVÁROSI FÉNYEK
LIGHTS IN THE DUSK (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Kultúrsokk sorozat
Rendezte:Aki Kaurismaki
Szereplők:Janne Hyytiäinen, Maria Järvenhelmi, Maria Heiskanen, Ilkka Koivula
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Finn - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:75 perc


2990 Ft.Raktáron
Használt


Koistinent (Janne Hyytiäinen), az egyedül élõ magányos férfit senki sem kedveli. Azok sem, akik ismerik, de még azok sem, akik elõször találkoznak vele.

Éjjeliõr egy bevásárlóközpontban, a fõnöke három év után sem képes megjegyezni a nevét. A többi munkatársa állandóan cukkolja, fõleg a nõkkel kapcsolatos tapasztalatlanságáért és ügyetlenségéért. Az egyetlen személy, aki emberségesen bánik vele, az a szomszédos étkezdében dolgozó nõ, Aila (Maria Heiskanen).

Aztán hirtelen megváltozik minden, amikor egy feltûnõ szõke szépség, Mirja (Maria Järvenhelmi) leül mellé egy étteremben. A férfi összeszedi minden bátorságát, udvarolni kezd és rövid idõ elteltével már egy párt alkotnak Mirjával. A rafinált nõ kihasználja Koistinent, aki akarata ellenére egy bûneset gyanúsítottjává válik.

Aki Kaurismaki három évvel az Oscar® -jelölt*,Cannes-ban is sikerrel bemutatott A múlt nélküli ember után tér vissza, és ezzel a filmjével zárja le a Gomolygó felhõkkel elkezdett, külvárosi magányról szóló trilógiáját.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes