Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
IDEGEN NÉV
THE NAMESAKE (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Mira Nair
Szereplők:Irfan Khan, Kal Penn, Jagannath Guha, Ruma Guha Thakurta, Tabu
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Görög, Héber, Horvát, Kazah, Magyar, Orosz, Portugál, Román, Szlovén, Török, Ukrán
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:117 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


Egy fiatal indiai pár – akik õsi szokás szerint a szülõk akaratának megfelelõen keltek egybe – a 70-es évek végén az Egyesült Államokba, New Yorkba költözik. Ashima és Ashoke gyakorlatilag olyan, mint két idegen, akik most egy új, szintén idegen környezetben próbálják megismerni egymást.

Távol valódi hazájuktól születik meg két gyermekük, egy fiú és egy kislány. Édesanyja kedvenc orosz írója után a kisfiú a Gogol nevet kapja, de ez a név kezdetben inkább hátráltatja, mint segíti a fiú beilleszkedését.

A tinédzser Gogolnak meg kell tanulnia egyensúlyozni a szigorú tradíciókon alapuló indiai származása és az ettõl gyökeresen eltérõ amerikai élet között. Elõször lázad: megtagadja a nevét, egy gazdag amerikai lánynak udvarol és építészetet tanul a Yale-en, hogy senki ne az indiai fiút lássa benne. Szülei közben egyre inkább ragaszkodnak hátrahagyott hazájuk hagyományaihoz, és visszavágynak az óhazába. A szülõk és Gogol életútja azonban váratlanul ismét keresztezi egymást, és a fiú lassan megtalálja a szülei világa és az általa választott új világ közötti kapcsolatot...

Jhumpa Lahiri nálunk is nagy sikert aratott bestsellerét az ünnepelt indiai származású rendezõnõ, Mira Nair (Hiúság vására, Esküvõ monszun idején) vitte vászonra!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

Audiokommentár a rendezõ közremûködésével
3 kimaradt jelenet (kb. 5 p.)
Kisfilm: A film anatómiája (kb. 32 p.)
Kisfilm: Kal Penn (kb. 7 p.)
Videoklip: Kolkata Love Poem (kb. 4 p.)
Elõzetes