Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KOLUMBUSZ A FELFEDEZŐ


Formátum:DVD
Műfaj:Kaland
Szereplők:Marlon Brando, Tom Selleck, Benicio Del Toro, Catherine Zeta-Jones
Forgalmazó:Europa Records
Hang:Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:115 perc


500 Ft.Nem kapható


Kolumbusz Kristóf, a genovai kereskedõ elképesztõ ötlettel áll a spanyol királyi pár elé, hogy tervéhez pénzt és támogatást szerezzen. Ókori térképekre és csillagászati eredményekre hivatkozva azt állítja, hogy Nyugat felé hajózva elérheti Indiát – úgy, hogy megkerüli a Földet.
Ha a szokatlan história nem is, de a hatalmas nyereséggel kecsegtetõ út álomképe elég az uralkodói párnak, így Kolumbusz engedélyt és pénzt kap a legénység toborzására, a felszerelés és a hajók beszerzésére.

A bátor felfedezõ, akinek minden lépését figyelik az inkvizítorok, hamarosan 3 hajó, a Nina, a Pinta és a legendás Santa Maria fedélzetén vág neki az utazásnak.
John Glen 1992-es filmje a történelmi és fiktív elemek finom elegyével igyekszik bemutatni a nagy felfedezõ 1485 és 1493 közé esõ életszakaszát olyan színészek közremûködésével, mint a hírhedt fõinkvizítort, Torquemadát alakító Marlon Brando, az aragóniai Ferdinánd szerepében feltûnõ Tom Selleck, vagy az azóta Oscar-díjas Benicio Del Toro és Catherine Zeta Jones.