Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LINDA 2. ÉVAD - 3. RÉSZ
LINDA 2. ÉVAD - 3. RÉSZ (1984)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Krimi, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula, Harsányi Gábor, Szerednyei Béla, Görbe Nóra
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Mono
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:153 perc


3990 Ft.Nem kapható


Lindát, a rámenõs nyomozólányt nem lehet távol tartani a komoly bûnügyektõl, bár, hogy a nyomozó-csoportnak némi nyugodalma legyen – rendszeresen továbbképzésre küldik. De ahol Linda megjelenik, ott hullani kezdenek az emberek és a pofonok. Legyen szó bármilyen bûncselekményrõl, biztosak lehetünk benne, hogy Linda segítségével fény derül a titkokra.



Tüzes babák

Linda házi feladatot kap: kirakattüzek ügyében kell nyomoznia. Kideríti, hogy mindig a vörös hajú kirakatbabák vonzzák a tettest. Linda beáll vörös hajú kirakatbabának s a tettes meg is jelenik. Gyújtogatás közben elfogják és kiderül róla, hogy régi, vörös hajú szerelme bennégett egy kocsiban, mert nem tudta kimenteni. Azóta minden vörös hajú nõt felgyújt.



A hazajáró lélek

A fõnök Lindát, a gazdasági ügyekkel foglalkozó csoportnak adja kölcsön egy akcióra. A lány nem örül annak, hogy elkerült a bûnügyektõl, de amikor a diszkóban táncolva a szervezett maffia és egy gyilkosság nyomára bukkan, ismét teljes erõvel nyomozni kezd. Linda a tengelyi romoknál ártalmatlanná teszi a gyilkosokat, akik mûsoros kazettákat és más cikkeket csempésztek be az országba.



A régi barát

Linda apját régi barátja, a magyar származású, Amerikában élõ színész kollégája keresi fel és a régi, szép emlékek felidézése után apró szívességre kéri. A Veszprémi családban ez a jelentéktelennek látszó apróság igen sok bonyodalmat okoz. A régi barátot többször próbálják megölni és csak Linda tudja ezeket az akciókat megakadályozni. Linda végül kinyomozza, hogy a színészkolléga, mióta elhagyta az országot, nem forgatott filmet, de egy amerikai maffia család pénztárosa volt és meglépett egy csomó pénzzel. Ezért keresik életre-halálra a nehéz fiúk.




Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése