Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
VANÍLIA ÉS CSOKOLÁDÉ
VANIGLIA E CIOCCOLATO (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Művészfilm, Dráma, Romantikus
Rendezte:Ciro Ippolito
Szereplők:Maria Grazia Cucinotta, Alessandro Preziosi, Joaquín Cortés, Roberta Aliberti
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Surround
Olasz - Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:99 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Vanília és csokoládé: két különleges íz, teljesen különböznek egymástól, mégis mindkettõ ínycsiklandó. Ilyen a megbízható és felelõsségteljes Penelope (a barátainak csak Pepe) és a férje, a hûtlen Andrea kettõse is. Egy alkalommal, amikor Pepe megtudja, hogy férje megint megcsalta, visszavágásra szánja el magát. Csendben magára hagyja férjét három kis gyermekükkel, és egy tengerparti házban keres menedéket, ahol még nagymamája élt.



Pepe magányba vonulása férje számára nagy kihívást jelent. Míg az asszony gyermekkori emlékeivel harcol, amelyeken keresztül nõisége kérdõjelezõdik meg, addig a férfinak a mindennapi háztartási és gyermeknevelési problémákkal kell megküzdenie. Legnagyobb megdöbbenésére kiderül, hogy nejének titkos kapcsolata volt egy évvel korábban, még abban az idõben, mikor házasságuk válságban volt, és külön éltek.



Ahogy tudatosul Andreában, hogy mi történt Pepe és szeretõje, a festõ között, egyre jobban rátör a féltékenység, de arra is ráeszmél, hogy mennyire mélyen szereti feleségét.



A történet Sveva Casati Modigliani regényébõl készült.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes