Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A NAGY ELEFÁNTMENTŐ AKCIÓ
THE GREAT ELEPHANT RESCUE (2007)

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm, Természetfilm
Szereplők:Jacinth ODonnell
Forgalmazó:Fantasy Film
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:50 perc


990 Ft.Nem kapható


A Dél-Afrikai Kruger Nemzeti Park, új vezetõsége gondoskodása révén pár év alatt igazi paradicsommá változott. Több tízezer állat élt ebben a természetes környezetben, de a Kruger Park sikertörténete majdnem szörnyû tragédiába torkollott.



70 évvel ezelõtt tizenkét Mozambikból érkezett elefántcsaláddal alapították meg a park elefántpopulációját, de mára rendkívül komoly gondokat okoz a túlszaporulat és a területet sújtó aszály.



Ez a torokszorítóan izgalmas és megható dokumentumfilm azt a hihetetlenül merész mentõakciót mutatja be, melynek során több mint ezer elefántot telepítenek át a szomszédos Mozambikba, ahol több mint 20 évig tartó polgárháború tizedelte meg a vadállományt. Nelson Mandela nyitja meg szimbolikusan a kapukat, melyeken át az elsõ elefántokat szabadon engedik új lakhelyükön.



Ez a film azon emberek elszánt küzdelmét mutatja be, akik fáradhatatlanul dolgoztak a határokon átívelõ nagyszabású elefántáthelyezési projekten, amely a világ legnagyobb vadvédelmi programjának számított.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése