Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PISZKOS HARRY SOROZAT


Formátum:DVD
Műfaj:Akció
Rendezte:Többen
Szereplők:Clint Eastwood, John Vernon, Mitchell Ryan, Harry Guardino, Sondra Locke, Liam Neeson
Forgalmazó:Warner
Feliratok:Angol, Cseh, Egyéb, Görög, Héber, Magyar, Német, Olasz, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Mono
Spanyol - Mono
Képformátum:16:9


17690 Ft.Nem kapható


Piszkos Harry
A Piszkos Harryban Clint Eastwood elõször bújik a kõkemény zsaru bõrébe, aki a jogszabályoknál elõbbre valónak tartja a rendet és az igazságot. A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevû elvetemült gazember toronyházak tetejérõl már két embert lõtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetõzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése. Igazi akcióklasszikus!
A Magnum ereje
Clint Eastwood másodszorra Callahan felügyelõ szerepében. San Franciskóban ezúttal alvilági figurákat gyilkolnak sorba, és bár így hétpróbás gazemberek jutnak megérdemelt sorsukra, Harry Callahan nem fogadhatja el az ilyesfajta igazságszolgáltatást. A szálak mesterlövész motoros rendõrökhöz vezetnek, akik túlkapásaikkal azt a rendszert veszélyeztetik, amelynek védelmére Harry fölesküdött, és amelyet, ha kell, a Magnum erejével véd meg.
Az igazságosztó
A Piszkos Harry-filmek harmadik darabjában Harry Callahan felügyelõ egy túszügyet kissé hevesre sikeredett akcióval old meg, ezért a "kispadra" kényszerül. A kényszerpihenõ azonban nem tart sokáig: amikor terroristák kirabolnak egy fegyverraktárt és véres tettekre készülnek, San Francisko vezetõi ismét Harryhez, az igazságosztóhoz fordulnak segítségért... Az igazságosztó fanyar humorával és látványos akcióival újabb csemege az akciófilmek és Clint Eastwood rajongói számára.
Az igazság útja
Az igazság útja a Piszkos Harry-filmek negyedik része, amelyben a határozott megoldásairól ismert Callahan felügyelõt ismét parkolópályára állították felettesei, ám mint minden nehéz ügynél, most, amikor egy veszélyes sorozatgyilkost kell felkutatni, is megtalálják Piszkos Harryt. A szálak San Franciscón kívülre vezetnek, és Harry nem habozik elindulni az igazság útján. KEmény film a kemény világról! A filmnek Eastwood nemcsak fõszereplõje, hanem rendezõje is.
Holtbiztos tipp
A csak a küldetésének élõ Harry Callahan felügyelõ nem kedveli a hírnevet, valamint a rocksztárok, filmkritikusok, tévés mûsorvezetõk és más nagymenõk társaságát sem. Most mégis egy listán szerepel a neve az övékével, csakhogy ez a lista valójában afféle halállottó, amelynél azt kell eltalálni, vajon melyiküket "húzzák ki" elõször, vajon melyikük lesz az elsõ áldozat? Harry Callahan azonban nem lenne Harry Callahan, ha ölbe tett kézzel várna: karatevirtuóz társával nyomozásba kezd...



Extrák:
Vágatlan verzió
Interaktív menü
Jelenetek közvetlen elérése