Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BŰVÖLET
MALICE (1993)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Thriller
Rendezte:Harold Becker
Szereplők:Anne Bancroft, Bill Pullman, Gwyneth Paltrow, Nicole Kidman, George C. Scott, Alec Baldwin, Peter Gallagher, Bebe Neuwirth
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:107 perc


1490 Ft.Nem kapható


Mi történik, ha beköltöztetsz valakit az otthonodba, aki annyira gonosz, hogy képes a szemed láttára elvenni tõled mindazt, ami a tiéd?



Andy és Tracy kiegyensúlyozott életet élnek: jól fizetõ állásuk van, boldog és harmónikus a kapcsolatuk. Van egy gyönyörû közös otthonuk, melybõl már csak a gyerekek hiányoznak. Helyettük viszont beköltözik Jed Hill a városba érkezett új sztársebész, aki pillanatok alatt a házaspár bizalmába férkõzik.



Tracy állandó hasfájásoktól gyötörve kénytelen sebészeti kezelésnek alávetni magát és Jed egy cseppet sem veszélytelen mûtét során megmenti a nõ életét. A komplikált beavatkozás során az orvosnak komoly döntést kellett hoznia: véget kellett vetnie a nõ négyhetes terhességének, de egy orvosi mûhiba folytán Tracy végképp terméketlen lesz.



Andy 20 millió dolláros kártérítés reményében beperli a kórházat, miközben felesége elhagyja, mert nem tudja feldolgozni a tragédiát.



Ám a történések mögött valami szörnyû titok lappang. A férjnek hamarosan rá kell döbbennie, hogy egy ördögien gonosz összeesküvés áldozata lett…



Hihetetlenül izgalmas és fordulatos thrillert A szerelem tengere, a Minden gyanú felett és A kód neve: Merkúr rendezõje, Harold Becker jegyzi, az Oscarra jelölt Nicole Kidman, Alec Baldwin, Bill Pullman valamint az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow mellett két rég nem látott színészlegenda – George C. Scott és Anne Bancroft is szerepet vállalt a filmben.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes