Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
YAMATO - ÖNGYILKOS KÜLDETÉS
OTOKO-TACHI NO YAMATO (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Háborús
Rendezte:Junya Sato
Szereplők:Takashi Sorimachi, Shido Nakamura, Yû Aoi
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Japán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:138 perc


1990 Ft.Nem kapható


Több mint 260 méter hosszú és 73 ezer tonna. A csatahajók királynõje. 1945 tavaszán azonban már vele is elveszett a háború a japánok számára. A Yamatot tizenévesekbõl álló háromezer fõs legénységével úgy küldik utolsó kamikaze útjára, hogy nincs benne elég üzemanyag a visszatéréshez. Alig egy nappal a kihajózás után amerikai felderítõ tengeralattjárók felfedezik az ellenséges objektumot...



Makiko egy déli fekvésû japán kikötõbe érkezve azt reméli, hogy egy hajó elviszi õt a 60 éve elsüllyedt Yamato tragédiájának színhelyére. Kérése mindenütt elutasításra lel, mígnem ki nem derül Katsumi Kamio kapitány számára, hogy Petty Uchida tiszt lánya áll elõtte. Kamio és Uchida szoros bajtársként büszkén és bátran együtt szolgáltak a legnagyobb hajón, melyet ember épített.



Kamio megdöbben a hír hallatán, hiszen abban a tudatban élt, hogy Uchida eltûnt, amikor az amerikai légierõ elsüllyesztette a hajót 1945. április 7-én. Vállalja a tizenöt órás utat, mely során Makiko és egy 15 éves matróz, Atsushi oldalán újraéli a Yamato fedélzetén töltött háborús idõket és megosztja emlékeit a fiatalokkal.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes