Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ROCKY BALBOA
ROCKY BALBOA (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Dráma, Sport
Rendezte:Sylvester Stallone
Szereplők:Mike Tyson, Sylvester Stallone, Burt Young, Milo Ventimiglia, Antonio Tarver, Geraldine Hughes, Lou DiBella
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Héber, Izlandi, Lengyel, Magyar, Portugál
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:98 perc


2990 Ft.Nem kapható


Harminc évvel ezelõtt Rocky Balboa egy senki volt. Philadelphia külvárosában jelentéktelen bokszmeccsekkel és adósságbehajtással kereste a kenyerét, és tehetsége ellenére elhanyagolta az öklözést. Aztán a vak szerencse kegyeibe fogadta: õ lehetett az a névtelen senki, aki reklámfogásból megmérkõzhetett az akkori nehézsúlyú bajnokkal, Apollo Creeddel! Rocky – akit akkoriban senki nem tartott esélyesnek – méltó ellenfele volt a ringben a Creednek, és késõbb maga is megszerezte a bajnoki címet – gazdag, sikeres, világhírû ökölvívó vált belõle...



A dicsõség és a hírnév azonban tünékeny. Rocky Balboa, az egykori olasz csõdör ma már csak az emlékeinek él. Szeretett feleségét gyászolja, és a róla elnevezett éttermében anekdotázik barátainak a régi szép idõkrõl.



A sors azonban még nem nyugdíjazta Rocky-t! Az aktuális nehézsúlyú bajnoknak – aki tökéletes technikájának köszönhetõen, gyakorlatilag méltó ellenfél nélkül szerezte meg a címet – komoly szüksége lenne egy kis népszerûségre. Amikor egy számítógép-szimuláció során összemérik az új bajnok, Mason Dixon tudását a fénykorában lévõ Rocky-éval, Mason menedzsere rájön, hogy kettejük valódi mérkõzése igazán jó reklámfogás lenne.



Az ötlet még viccnek is rossz. Rocky közel kétszer olyan idõs, mint leendõ ellenfele, kondíciója már nem a régi – mit keresne egy ringben a karrierje csúcsán álló bajnokkal?! Rocky számára azonban ez a nagy lehetõség arra, hogy bizonyítsa szeretteinek – elsõsorban elhidegült fiának -, hogy az idõ csak a testén talált fogást, a szíve csak erõsödött az évek során...



A Rocky Balboa nem csak a címszereplõ számára jelentett nagy visszatérést! Az író/rendezõ/fõszereplõ Sylvester Stallone talán az elsõ Rocky óta nem kapott ilyen pozitív kritikákat: a Rocky Balboa sokak szerint a sorozat legjobb része lett! Rocky fiát a fiatal sztár, Milo Ventimiglia (Szívek szállodája, Hõsök) alakítja!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár - Sylvester Stallone közremûködésével
Werkfilm (így készült) - Tudás kontra akarat - Így készült a Rocky Balboa (kb. 18 p.)
Kisfilm - A ring valósága: Rocky végsõ mérkõzésének forgatása (kb. 16 p.)
Bakiparádé
Kimaradt jelenetek - 7 kimaradt jelenet (kb. 20 p.)
Alternatív befejezés (kb. 4 p.)
Elõzetes