Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HIDEG CSONTOK
FRAGILE (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Jaume Balagueró
Szereplők:Calista Flockhart, Richard Roxburgh, Elena Anaya, Gemma Jones
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


990 Ft.Nem kapható


Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt, a fiatal amerikai nõvért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten.

Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban: a gyerekeket valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyûlölettel. A gyerekek csak „géplányként” emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelõtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták.

A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket… Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház személyzetével is, akik nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Képgaléria
Elõzetes