Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
PUMUKLI
PUMUCKL UND SEIN ZIRKUSABENTEUER (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Mese
Rendezte:Peter Weisflogg
Szereplők:Hans Clarin, Christine Neubauer, Erni Singerl
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar, Német
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:87 perc


990 Ft.Nem kapható


„Hol van Mr. Eder?” Ez Pumukli elsõ kérdése, amikor egy hosszú külföldi utazás után visszatér Münchenbe, és üresen találja a garázst. A kis vörös hajú szomorúan üldögél ott, amikor a Ferdinand Eder nevû öregúr belép a garázsba. Csak azért nézett be, hogy még néhány dolgot magával vigyen a házból, többek között Alby ágyát.

Ez már túl sok a kis vörös koboldnak, beugrik Ferdinánd kocsijába, és hazaautózik vele. Röviddel ezután számos rejtélyes dolog történik Ferdinand Eder házában. A tárgyak mozogni kezdenek, valaki megeszik egy nagy darab süteményt, és így tovább. Pumukli balszerencséjére beleragad a ragasztóba (enyvbe?), és elveszíti a láthatatlanság képességét.

Mr. Edernek nehezére esik, hogy elhiggye, amit lát, és semmit sem akar kezdeni a kis kobolddal, de nagyon hamar rájön, hogy nem lesz könnyû megszabadulni tõle.

Ferdinand Eder mesél a szomszédasszonyának és a nõ fiának Pumukliról, s ezzel komoly hibát követ el! A szomszéd egy utazó cirkusznak dolgozik, amely hamarosan a városba érkezik.

Amikor kiderül, hogy Pumukli láthatatlanná tud válni, két bûvész, Mr. és Mrs. Magiaro nagyon érdeklõdni kezd iránta. Egy ilyen ügyes segítõvel igazi varázslatot hajthatnának végre. Elrabolják Pumuklit Ferdinand Edertõl, és a cirkuszba viszik, de nem számolnak azzal, hogy egy nehezen kezelhetõ, igazi kobolddal van dolguk.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Képgaléria
Werkfilm (így készült)