Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
FARKASOK SZÖVETSÉGE -DUPLALEMEZES DIGIPACK KIADÁS (2 DVD)
PACTE DES LOUPS (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller, Kaland, Akció
Rendezte:Christophe Gans
Szereplők:Monica Bellucci, Samuel Le Bihan, Marc Dacascos, Emilie Dequenne, Vincent Cassel
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Francia, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Francia - DTS
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:147 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Az 1700-as évek második felében valahol Dél-Franciaországban arról suttognak, hogy egy titokzatos szörny garázdálkodik a környéken. Fõleg asszonyokat és gyerekeket ragad el, s már legalább száz áldozatot marcangolt szét. A király értesül a lakosság körében növekvõ pánikról, ezért odaküldi legkiválóbb katonáit, hogy keressék meg a szörnyet és végezzenek vele.



Grégoire de Fronsac, a ragyogó ifjú természettudós és irokéz indián vértestvére, Mani - akivel akkor találkozott, amikor Amerikában szolgált - rájönnek, hogy a király katonái képtelenek megtalálni a szörny nyomát Gévaudan sûrû erdõiben, ezért Grigoire-nek kell utána erednie.



A fiatal, felvilágosult nemes, Thomas dPapcher márki estélyt ad az újonnan érkezettek tiszteletére. Itt találkozik Fronsac a gyönyörû Marianne de Morangais kisasszonnyal, egy helyi arisztokrata lányával és rögtön bele is szeret.



Közben újabb brutális támadásokról érkeznek beszámolók, s az ott lakók meg vannak gyõzõdve róla, hogy mindez az ördög mûve. Mani intuitív képzeletének segítségével Fronsacban lassan körvonalazódik a fenevad képe: nem szörnyeteg, nem is farkas, hanem valamiféle vadállat, melyet arra idomítottak, hogy öljön. Közben Jean-Francois de Morangais, aki féltékeny húga és Grigoire kapcsolatára, némi intrikával szétválasztja õket. A csalódott Fronsac a gyönyörû, de rejtélyes kurtizán, Sylvia karjaiban vigasztalódik.



Egy újabb kegyetlen gyilkosság után XV. Lajos a fõispánját, Beauterne-t bízza meg, hogy személyesen irányítsa a szörny elfogását. Beauterne pár napon belül jelenti, hogy sikerrel járt, és végeztek a vadállattal. A tetemet Párizsba viszik, hogy bemutassák az udvarnak, ám a tudós Fronsac rájön, hogy Beauterne csapata csupán egy farkast mészárolt le, ám neki is részt kell vennie a demonstráción, miszerint sikerült elpusztítani a rejtélyes szörnyet. A király hivatalosan lezárja a vizsgálatot, s megparancsolja, mindenki térjen vissza Párizsba.



A következõ tavasszal Thomas tájékoztatja Fronsacot, hogy a gyilkosságok folytatódnak, ezért Grigoire visszatér Gévaudanba, s titokban abban is reménykedik, hogy õ és Marianne újra egymásra találhatnak. De elõbb neki és Maninak meg kell küzdenie azzal az ördögi titkos társasággal, amely rászabadította a szörnyet Gévaudanra, hogy annak lakóit eltántorítsa a király iránti hûségüktõl…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése

1. LEMEZ:

Audiókommentár - a rendezõ közremûködésével- MAGYAR FELIRATTAL
Audiókommentár - a színészek közremûködésével- MAGYAR FELIRATTAL

2. LEMEZ:

Kisfilm - A gonosz belsõje- MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült) - Farkasok szövetsége – a kulisszák mögött- MAGYAR FELIRATTAL
Kimaradt jelenetek- MAGYAR FELIRATTAL
Werkfilm (így készült)- MAGYAR FELIRATTAL
Elõzetes
Tévészpot (televíziós elõzetes)
Képgaléria