Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LUCKY LUKE ÉS A DALTONOK
LES DALTON (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Vígjáték, Western
Rendezte:Philippe Haim
Szereplők:Til Schweiger, Eric Judor, Ramzy Bedia
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Francia, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - DTS
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:86 perc


2990 Ft.Nem kapható


Joe a legifjabb, Averell a legidõsebb Dalton gyermek. Õk ketten a kegyetlen, embertelenségérõl elhíresült vadnyugat történetének két legkispályásabb gazfickója. Állandó pancserkedésük még saját szeretõ anyjukat is olyannyira felpaprikázza, hogy kiteszi a szûrüket a meghitt családi (tûz)fészekbõl. Eltökélik hát, nem utaznak többé kicsiben, két fivérükkel karöltve kifosztják a gulchi városi bankot - ahol még a pénztárosok is mesterei a közelharcnak.



Hogyan alakulhatna másképp az eset? Természetesen jól elszúrják a rablást, és a hûvösön kötnek ki. Ám a testvérek a sitten sem tétlenkednek, újabb terven agyalnak. Mexikói cellatársuk elülteti a fülükben egy mágikus erejû sombreró elcsaklizásának ötletét, amelynek viselõjét a fejfedõ láthatatlanná teszi. Joe és Averell megszökik a börtönbõl, és Mexikó felé veszi az irányt, felforgatva a vidéket, bármerre járjanak is. Szüntelen kötekedésüknek köszönhetõen az egyik dél-amerikai faluban sikerül tömegbunyót szítaniuk, a forgatagban pedig lenyúlják a kalapot a vérszomjas bandafõnök, El Fembro fejérõl.



Felszerelkezve a mágikus sombreróval, a Dalton bratyók hazaindulnak Texasba, hogy még egy kísérletet tegyenek a városi bankkal. Nyomukba szegõdik azonban Lucky Luke, aki egy utazó ügynöktõl szerez valamiféle igazságszérumot, és belecsempészi Joe italába. A gyanútlan briganti a szer hatására megvallja Luke-nak a rablás pontos tervét, újabb kalamajkák sorát elszabadítva a beismeréssel...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Képgaléria
Elõzetes
Tévészpot (televíziós elõzetes)