Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
LEVELEK IVO DZSIMÁRÓL
LETTER FROM IVO JIMA (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Történelmi
Rendezte:Clint Eastwood
Szereplők:Ken Watanabe, Shido Nakamura, Kazunari Ninomiya, Tsuyoshi Ihara, Ryo Kase
Forgalmazó:Pro Video
Feliratok:Angol, Cseh, Magyar, Román
Hang:Japán - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.40:1
Hossz:135 perc


999 Ft.Nem kapható


Az amerikai hadsereg egyre közelebb jut Japánhoz. A Csendes-óceán nagy része már az övék, és a jenkik bíznak benne, hogy hamarosan véget ér a háború. Ám ahhoz, hogy igazi japán földre tehessék a lábukat, elõbb ki szorítani ellenségeiket egy kis sziklaszigetrõl: Ivo Dzsimáról. A császári hadsereg nem hajlandó feladni állásait: tudják, ha ez a sziget a szövetségeseké lesz, a repülõgépeik innen már Tokiót is elérhetik.



Egyedül a sziget védelmével megbízott Kuribayashi tábornok (Ken Watanabe) gondolja úgy, hogy nincs esélyük: így a stábjában is felüti fejét a fegyelmezetlenség, a kételkedés és a félelem. Lenn a táborban Saigo, az egyszerû közkatona nemcsak a támadástól fél: saját felettesei embertelenségét sem könnyû túlélnie. Ám amikor megkezdõdik a partraszállás, a tábornok és a közlegény is rátalál magában arra a bátorságra, amit addig hiába keresett.



Clint Eastwood a filmtörténetben egyedülálló módon, A dicsõség zászlaja címû filmmel együtt készítette el annak párdarabját: ugyanazt a csatát most az ellenség szemszögébõl mutatja meg.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült) - Vörös nap, fekete homok: Így készült a Levelek Ivo Dzsimáról – A kulisszák mögött Clint Eastwooddal és az alkotókkal
Elõzetes