Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
ŐRÜLT VÁROS (SZINK.)
MAD CITY (1997) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Kerülj szinkronba!, Thriller
Rendezte:Costa Gavras
Szereplők:Ted Levine, Blythe Danner, Dustin Hoffman, Mia Kirshner, Robert Prosky, Alan Alda, John Travolta
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:106 perc


2990 Ft.Nem kapható


Egy kis tévéállomás nagyratörõ riportere egy unalmas múzeumi interjút követõen élete legszenzációsabb témájára bukkan - pontosabban maga is aktív részese lesz az eseményeknek. Miközben ugyanis a mellékhelyiségben tartózkodik, a múzeum egy elbocsátott, a végsõkig elkeseredett biztonsági õre fegyverrel a kezében beszélgetést kezdeményez az intézmény igazgatónõjével, aki nem veszi komolyan a fenyegetést. Az egykori biztonsági õr dühében elsüti a fegyvert, és véletlenül belelõ egy korábbi kollégájába, aki az utcán posztol.



A WC-ben megbújó riporter telefonon keresztül élõben tudósít a "túszdrámáról". Rövidesen megjelenik a rendõrség, a túszmentõ kommandó és a szenzációra éhes sajtó - röviden: elszabadul a pokol. A férfi aki csak a munkáját szerette volna visszaszerezni, egy csapásra az egyes számú közellenség lesz, aki tucatnyi kisgyereket tart túszként fogva.



A görög származású Costa-Gavras fõleg politikai töltésû filmjeirõl híres. Olyan filmeket rendezett, mint a Music Box - Zenedoboz, vagy az Eltûntnek nyilvánítva. A film két fõszereplõje két igazi szupersztár. John Travolta (Ál/Arc, A csodabogár, Michael, Rés a pajzson, Ponyvaregény, Pomádé) és Dustin Hoffman (A gömb, Sleepers - Pokoli lecke, Vírus, Rain Man - Esõember) páratlan jutalomjátékának lehetnek szemtanúi a filmbarátok!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes