Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A TAVASZ 17 PILLANATA 6. (11-12. RÉSZ)
SZEMNADSZATY MGNOVENÍJ VESNYÍ (1973)

Formátum:DVD
Műfaj:Háborús, Kaland, TV sorozat
Rendezte:Tatjana Lioznova
Szereplők:Vjacseszlav Tyihonov, Leonyid Bronevoj, Jevgenyíj Jevstignyev, Mihail Zsarkovszkíj, Rosztiszlav Pliatt, Jekatyerina Gradova, Oleg Tabakov, Tatjana Lioznova
Forgalmazó:Mirax
Hang:Magyar - Mono
Orosz - Mono
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:126 perc


990 Ft.Nem kapható


Stirlitz titokban kiviszi az orosz rádiós lányt Németországból. Bernbõl kódolt üzenetet küld a Központba, megerõsítve a független tárgyalások hírét Dulles és Wolf között.



Ez a 12 részes kultikus filmsorozat, ami egy beépült szovjet titkosügynök sorsát követi nyomon a náci titkos szolgálat soraiban, a nagy sikerû premier után 34 évvel végre Magyarországon is elérhetõ DVD formátumban.



A 3 év alatt elkészült sorozatot a rettegett orosz titkosszolgálat, a KGB rendelte meg és az elsõ ember aki látta, valószínûleg Jurij Andropov, akkori KGB-fõnök, késõbbi pártfõtitkár volt. 1973 augusztusában a legelsõ vetítéskor szinte kihaltak Moszkva közterei, megszûnt a bûnözés az utcákon, mindenki a képernyõk elõtt ült.



Stirlitz lenyûgözõ kalandjai a második világháború végének drámai eseményeit idézik fel. A történet magával ragad és lebilincsel. A film nagyban köszönhette kirobbanó sikerét T. Lioznova fantasztikus rendezésének, Y. Semyonov remek forgatókönyvének, illetve a brilliáns szinészi alakításoknak. M. Tariverdiyev zenéje pedig, ami a film minden rezdülését nyomon követi, lenyûgözõ, egyedi hangulatot teremt.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes