Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A FELEJTÉS VIRÁGAI
HARRISONS FLOWERS (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Romantikus
Rendezte:Elie Chouraqui
Szereplők:Andie MacDowell, Elias Koteas, Brendan Gleeson, Adrien Brody, David Strathairn
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Nincs
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Angol - DTS
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:126 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Történet egy nõrõl, aki nem hajlandó a végzet elõtt, aki felveszi a harcot a sorsa ellen. Történet egy férfiról,akit a szeretet ereje óv meg attól, hogy kilátástalan helyzetében feladja ragaszkodását az élethez, és emléke végleg a feledés homályába merüljön. Történet mindazokról, akik szemtanúi voltak ennek a szenvedélynek, akik asaját szavaikkal mesélnek a felfoghatatlanról.



Történet a szerelemrõl egy olyan háborúban, amelyet a II. világháború óta eltelt évtizedek egyik legvéresebb konfliktusaként tart számon a történetírás.



1991 októberében Harrison Lloyd, a Newsweek Pulitzer-díjas fotóriportere Jugoszláviába utazik, hogy nyomon kövesse egy kisebb etnikai konfliktus kirobbanását. Úgy tervezi, legkásõbb a fia születésnapjáig hazatér, ám az országban fellángoló zavargások súlyosbodása közbeszól: Llyoyd nem érkezik vissza - nyoma vész Horvátországban.



Kollégái, Yeager és Kyle is feladják a keresését. Néhány nappal eltûntnek nyílvánítása után az Amerikai Sajtóintézet bejelenti a halálhírét, felesége azonban nem akar ebbe beletörõdni - repülõre ül, hogy felkutassa férjét...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes