Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A BUKÁS - HITLER UTOLSÓ NAPJAI
DER UNTERGANG (2004)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Háborús, Történelmi
Rendezte:Oliver Hirschbiegel
Szereplők:Bruno Ganz, Alexandra Maria Lara, Corinna Harfouch, Ulrich Matthes, Juliane Köhler
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar, Német
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:150 perc


1490 Ft.Nem kapható


Berlin, 1945 április



Egy nép a bukására vár. A fõváros utcáin kegyetlen harcok folynak. Hitler hûséges tábornokaival és néhány hívével elsáncolta magát a vezetõségi bunkerben.



A Birodalom helyzete a Vörös Hadsereg elõrenyomulásával egyre reménytelenebbé válik. A folyamatos bombázások állandó rettegésben és életveszélyben tartják a város elkeseredett lakosságát.



Miközben az utcákon kétségbeesett jelenetek játszódnak le, Hitler a Harmadik Birodalom teljes pusztulását a bunker falai között éli át. Jóllehet Berlint már lehetetlen tartani, a Führer mégis tiltakozik a búvóhely elhagyása ellen - Albert Speer építészhez hasonlóan a színpadon akar lenni, amikor legördül a függöny. Minthogy szívvel-lélekkel vesztes népe mellett áll, a színrõl való tragikus lelépését tervezi a mélyen a föld alatt húzódó bunker-rendszerben. Már csak néhány órája maradt, mielõtt közös öngyilkosságuk elõtt feleségül veszi Eva Braunt. A vég elkerülhetetlenül közeleg, Hitler mindent az utolsó részletig kidolgoz: miután õ és szeretõje meghalt, holttestüket a birodalmi kancellária udvarában fogják elégetni, nehogy a tetemük ellenséges kézre jusson. Az oroszok feltétel nélküli megadást követelnek, ezért hûséges hívei közül, vezetõjük példáját követve, többen is az önkéntes halált választják a rájuk váró kínkeserves meghurcoltatás helyett. A magát szintén a bunkerben meghúzó Magda Göbbels megmérgezi mind a hat gyermekét, majd férjével együtt véget vet életének. Röviddel ezután Hitler személyi titkárnõjének, a végsõkig kitartó Traudl Jungénak és még néhányaknak az utolsó pillanatban sikerül kimenekülnie a bunkerbõl, és átjutnak az oroszok ostromgyûrûjén...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Werkfilm (így készült)
Képgaléria
Interjú