Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A PILLANGÓ - A SZERETET POSTÁSA
LA PAPILLON (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Philippe Muyl
Szereplők:Michel Serrault, Claire Bouanich, Nade Dieu
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Francia - DTS
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:85 perc


2990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A nyolcéves Elsa nagyon magányos. Amikor kiderült, hogy anyja, Isabella Elsával terhes, a gyermek apja elhagyta. Isabella segédápolónõ, és keményen kell dolgoznia a megélhetésért, így kevés ideje marad a kislányára.

Elsa és anyja új lakásba költözik, a szomszédjuk egy mogorva özvegyember, Julien, aki minden idejét lepkegyûjteményével tölti. Egy nap, amikor Isabella sokat késik a bisztróból, ahol kislánya vár rá, és ahol az öregúr szokott üldögélni, Julien hazaviszi a gyermeket, és megmutatja neki a pillangógyûjteményt. Elsának nagyon tetszenek a lepkék, és felderíti a lakást is. Julien ugyan figyelmezteti, hogy egy szobába nem nyithat be, de amikor Julien kimegy, Elsa persze kinyitja az ajtót. A szobában eleven lepkéket lát, amelyek virágról virágra szállnak.



A visszatérõ Julien dühbe gurul, és csak akkor enyhül meg, amikor kiderül, hogy a kislány még nem járt Párizson kívül. Elsa rendszeres látogató lesz Julien lakásában, s megtudja, hogy az özvegyember kirándulást tervez, be akar gyûjteni egy ritka pillangót. A kislány elrejtõzik az öregember autójában, és csak akkor derül ki, hogy õ is ott van, amikor Julien megérkezik Vercors-ba.



A férfi elõször el akarja vinni a rendõrségre, de Elsa azt füllenti, anyja tud a kirándulásról. A zsörtölõdõ lepkegyûjtõ megengedi, hogy a kislány csatlakozzon hozzá, és nem gyõz válaszolni kérdéseire, mivel a gyermek életében elõször lát szarvast és tehenet. Elsa szándékosan leejti Julien mobiltelefonját, hogy a férfi ne hívhassa fel Isabelle-t, de nagyon csalódott, amikor kiderül, hogy a magával vitt GameBoy nem mûködik, mivel vizes lett. A kalandos kirándulás során az öregember és a kislány jobban megismeri és megkedveli egymást, Julien megtanítja Elsát arra, hogy értékelje az életet, és tiszteljen másokat, míg Elsa segít Juliennek, hogy újra felfedezze a nevetés örömét...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Elõzetes
Képgaléria
Filmográfiák
Videóklip