Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
BALHÉ
CRIME SPREE (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Krimi, Vígjáték
Rendezte:Brad Mirman
Szereplők:Gérard Depardieu, Harvey Keitel, Richard Bohringer, Johnny Hallyday
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:98 perc


990 Ft.Raktáron
Használt


Daniel Foray egy párizsi betörõbanda vezetõje, aki az egyetlen, tökéletes munkáról álmodozik, amikor fõnöke, Bastaldi Chicagóba küldi a bandát, hogy ott raboljanak el ékszereket egy gazdag házból. Ez eléggé könnyû munkának ígérkezik, és az is lehet, hogy ez lesz az a nagy rablás, amelyrõl Foray ábrándozott. Hogy minden simán menjen, egy Chicagóban élõ francia tolvaj is segíteni fog nekik.



Amikor a rablókvartett Chicagóba érkezik, kiderül, hogy a város másik oldalán kötöttek ki, összekoccannak Lamarral, a helyi fekete banda vezetõjével. Ellopnak egy autót, amelyrõl kiderül, hogy Raphaelé, egy chicagói bandavezéré, majd végre odaérnek a kiszemelt házhoz és behatolnak. Megkötözik a tulajdonost és nekilátnak a rablásnak. Már a közepén járnak, amikor rájönnek, hogy nem a megfelelõ helyre törtek be, és akit éppen kirabolnak, az nem más, mint Zammeti, a chicagói maffia fõnöke, aki természetesen meg akarja bosszulni a rajta esett sérelmet.



A házat egyébként megfigyelés alatt tartotta az FBI, és az ügynököket nagyon érdeklik azok a papírok és magnószalagok, amelyeket Forayék a rablás során elvittek. A négy francia kétségbeesetten próbál kijutni a városból, és minden vágyuk, hogy végre otthon, Párizsban lehessenek. Ám elõtte még el kell menekülniük a maffia, a gengszterek, az FBI és a chicagói rendõrség elõl. A túlélés érdekében intelligenciájukra kell hagyatkozniuk, és esetleg, de csakis esetleg végre megvalósulhat a nagy terv is, az a tökéletes rablás, amelyrõl álmodoztak...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Werkfilm (így készült)
Elõzetes
Kimaradt jelenetek
Képgaléria