Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
THE STRAIGHT STORY - IGAZ TÖRTÉNET (DVD)
THE STRAIGHT STORY (1999)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:David Lynch
Szereplők:Sissy Spacek, Jane Galloway, Joseph A. Carpenter, Donald Wiegert
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:112 perc


1990 Ft.Raktáron
Használt


Alvin Straight 73 éves özvegyember, aki beszédhibás lányával, Rose-zal éldegél az Iowa állambeli Laurens városkában. Afféle régimódi cowboy, saját értékrendje és erkölcsi kódexe szerint élõ vadnyugati figura. Büszke és makacs, orvoshoz menni sem hajlandó, noha egészségi állapota rohamosan romlik, rossz a dereka és tüdõtágulása van.



Telefonon értesítik, hogy fivére, Lyle szívszélhûdést kapott, mire Alvin elhatározza, hogy meglátogatja õt Wisconsin állambeli otthonában. Se kocsija, se jogosítványa - a fûnyíró gépe az egyetlen közlekedési eszköz, ami szóba jöhet számára. 350 mérföldes út áll elõtte...



A The Straight Story David Lynch eddigi legegyszerûbb, leglényegretörõbb és legérettebb filmje. Az a bizarr, sötét érzékenység, amely minden korábbi filmjét áthatotta, sehol sem lelhetõ fel ebben a csöndes, érzelmes családi történetben. A szereplõk életkora, a ráérõs tempó és a kevés figurát használó történet bizonyára leszûkíti a film esélyét a kereskedelmi sikerre, de a Lynch-rajongók és a független filmek hûséges nézõi számára kihagyhatatlan filmélménynek ígérkezik. Szinte mellékes, hogy a film megtörtént eseményeken alapul, Lynch ezúttal is ihletett, látnoki erejû filmet készített, melynek ott a helye legjobb munkái között, a Radírfej vagy a Kék bársony magasságában.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Tévészpot (televíziós elõzetes)
Képgaléria