Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
S.O.S. SZERELEM!
S.O.S. SZERELEM! (2007)

Formátum:DVD
Műfaj:Romantikus, Vígjáték
Rendezte:Sas Tamás
Szereplők:Csányi Sándor, Ullmann Mónika, Fenyô Iván, Kovács Patrícia, Benedek Miklós, Varga Boglárka
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Angol
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Magyar - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:100 perc


1990 Ft.Nem kapható


Mit tehet a férfi, ha képtelen meghódítani az imádott nõt? Mit tehet, ha reménytelenül szerelmes? Ha pénze van, de modora nincsen? Ha a csajozós duma kevés, és a pénz most az egyszer nem vásárol szerelmet? A romantikus komédiák örök kérdéseire keresi a választ Sas Tamás filmje.



Péter (Csányi Sándor) egy high-tech társkeresõ-ügynökség feje. Cége, az S.O.S. szerelem! üzletszerûen segít tehetõs klienseinek bajos szerelmi ügyleteik megoldásában. Piaci részesedésük szárnyal, hatékonysági mutatójuk 100%-os - egészen addig, amíg Tomi (Fenyõ Iván), egy dúsgazdag, kõbunkó ügyfél rájuk nem borítja az asztalt.



Tomi reménytelenül szerelmes Veronikába (Ullmann Mónika), egy bájos óvónõbe, de még az S.O.S. szerelem! segítségével sem képes meghódítani õt. Péter ördögi tervet eszel ki: kibérel egy vidéki kastélyt, és az ügynökség munkatársaival népesíti be, mintegy családi körbe vonva Tomit, majd egy zseniális ürüggyel odacsalja Veronikát.



Az óvónõ egy kalandokban és bonyodalmakban gazdag hétvégét tölt Tomival és "családjával", és minden a terv szerint alakul - mígnem Péter, a kalamajka szervezõje is beleszeret Veronikába...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár - Köbli Norberttel, Kaszás Gézával, Csányi Sándorral és Fenyõ Ivánnal
B-roll (felvételek a forgatásról)
Elõzetes
Werkfilm (így készült)
Videóklip