Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A ZU LEGENDÁJA
SHU SHAN ZHENG ZHUAN (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kaland
Rendezte:Tsui Hark
Szereplők:Ekin Cheng, Cecilia Cheung, Kelly Lin, Louis Koo
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:77 perc


990 Ft.Nem kapható


A Jó és Gonosz örök harca játszódik Zu varázslatos hegyormai között. Az Omei szekta egyik renegát tanítványa, a Vérdémonná alakult Onyx Zu halhatatlan harcosainak elpusztítására készül. Csak egy 200 éves harcos, Kék Farkas és két mágikus kard együttes ereje állíthatja meg. Ám a kardokat nem sikerül egyesíteni, így az Omei klán vezetÕje titkos küldetésbe kényszerül egy másik dimenzióba, míg hívei Kék Farkas vezetésével vívják meg az egyre nagyobb szabású csatákat a Gonosz erõivel.



S eközben Kék Farkas rájön, hogy Omei egyik bûverejû harcosa, a Mennyek Ereje Kard tulajdonosa, Fehér Róka 200 éve szerelme és tanítómestere, a Hercegnõ reinkarnációja, aki azonban minden korábbi emlékét feledte…



Hark Tsui, Hongkong legendás rendezõ-producere, Ázsia Steven Spielbergje egy elképesztõen látványos, speciális effektusokkal teletûzdelt fantasy kalandfilmmel tér vissza, melyben Hongkong legkiválóbb sztárjai segítségével lehel ismételten új életet a harcmûvészeti és fantasy filmekbe. Yuen Woo Ping, a Mátrix és a Tigris és Sárkány koreográfusa pedig elképesztõ akciókat és mágikus csatákat ámodott a vászonra.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Tévészpot (televíziós elõzetes)
Képgaléria