Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KRETÉNEK, DE EXTRÉMEK
LE RAID (2002)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Vígjáték
Rendezte:Djamel Bensalah
Szereplők:Helene de Fougerolles, Roschdy Zem, Atmen Kelif,, Julien Courbey, Josiane Balasko
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Francia - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:90 perc


990 Ft.Nem kapható


Négy borzasztóan eltökélt, de annál inkább pitiáner bûnözõ, miután utolsó küldetésük is totális kudarcot vallott, kap még egy esélyt a fõnöktõl. A feladat igazi vakációnak ígérkezik, hisz nincs más dolguk, mint elrepülni Montrealba, hogy ott szemmel tartsák megbízójuk legújabb barátnõcskéjét, Nathalie-t, aki egy ötcsillagos szállodában tengeti mindennapjait.



A szemmel tartás zökkenõmentesen zajlik, mindaddig, míg a srácok a lány szobájának átkutatására nem szánják rá magukat. A szobaszámot sajnos nem találják el, melynek következtében egy váratlan lehetõség pottyan az ölükbe. Carlito, a Saint-Dennis-i maffia feje, a késõn érkezõ nehézfiúk helyett a négy balfácánt bízza meg a gyönyörû és igen gazdag Leonore de Segonzac meggyilkolásával.



A honorárium négymillió dollár, a feladat viszont nem egyszerû. Tacchini, Sami, Yaya és Kader sokat próbált sportolóknak álcázzák magukat, hogy benevezhessenek egy patagóniai túlélõ túrára, ahol a leendõ áldozat, Léonore lesz a csapatvezetõjük.



Elindul a verseny, ahol az újdonsült bérgyilkosok azzal vannak elfoglalva, hogy ép bõrrel megússzák az egyes feladatokat ahelyett, hogy vezetõjüket próbálnák meg kicsinálni.



Ráadásul nem elég a ejtõernyõs ugrás, a vadvízi rafting, a sziklamászás és a gleccsersíelés, a társaságot még Madam Jo valódi fejvadászai is üldözõbe veszik.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése