Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SZÉTCSÚSZVA
SORTED (2000)

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller
Rendezte:Alexander Jovy
Szereplők:Tim Curry, Matthew Rhys, Fay Masterson, Jason Donovan
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:103 perc


990 Ft.Nem kapható


Carl Dawson, a 24 éves ügyvéd Londonba utazik, hogy összeszedje a tragikus balesetben elhunyt, 26 éves ügyvéd bátyja, a vonzó, sikeres Justin holmiját. Justin holttestét a Temzében találták meg, állítólag mámoros állapotban leugrott a tetõrõl.



A Sunderland nyugodt vidékén élõ Carl belecsöppen a fõváros forgatag kellõs közepébe. Elkápráztatják a csinos lányok, a nagy teljesítményû autók, és az elegáns, a Temzére nézõ apartmanok.



Amint Carl alaposabban megismerkedik Justin ügyeivel, lassan rájön, hogy bátyja távolról sem az a jómódú ügyvéd volt, akit titokban irigyelt.



Kiderül, hogy testvére a londoni éjszakai klubok népszerû figurája volt, akit valamiféle kapcsolat fûzött az excentrikus Damian Kemphez, az egyik klub támogatójához, aki a fõváros drogügyleteinek nagy részét is bonyolítja. Carl érzi, hogy bátyja halála nem a véletlen mûve volt, és összefog Sunnyval, Justin gyönyörû barátnõjével, hogy kiderítse az igazságot.



A két fiatal bemerészkedik London hedonista, föld alatti világába, ahol különcök tablettákkal stimulálják érzékeiket, és lemezlovasok fokozzák az õrületet. A temérdek, könnyen kapható kábítószer és a dübörgõ zene elkábítja Carlt, nem is beszélve Tiffanyról, a szépséges exmodellrõl, aki Damiannek dolgozik, és azt az utasítást kapta, hogy csábítsa el Carlt Sunnytól.



De a fiatalember hamar kijózanodik, és rájön, hogy Sunny és õ akaratlan résztvevõi egy zsarolás és csalás halálos játszmájában. Féltik az életüket, és segítséget kérnek Justin klubbeli barátaitól, a kártyaasztalnál dolgozó Martintól és Jake-tõl meg a bájos Jótól. De ezzel csak Damian kezére játszanak…


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Különálló zene-hangsáv
Videoklip (filmzene)
Képgaléria
Interjúk