Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
AZ ÍGÉRET MEGSZÁLLOTTJA
THE PLEDGE (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Krimi
Rendezte:Sean Penn
Szereplők:Jack Nicholson, Patricia Clarkson, Benicio Del Toro, Beau Daniels
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:118 perc


1990 Ft.Nem kapható


Nyugdíjba vonulásának napján a nevadai gyilkossági nyomozó, Jerry Black még utoljára elücsörög az irodájában, mielõtt jó képet vágna a tiszteletére rendezett meglepetés-partin. Aztán tényleg meghatódik, s örömmel fogadja kollégái bõkezû ajándékát: egy repülõjegyet Mexikóba, ahol mindig szívesen horgászott volna.



De amikor a hófödte hegyekben megtalálják egy nyolcéves kislány holttestét, a visszavonuló félben lévõ nyomozó nem állja meg, hogy oda ne menjen a helyszínre. Felajánlja szakértelmét a nyomozóknak, és magára vállalja, hogy közli a borzasztó hírt az áldozat szüleivel.



A gyászoló anya tudni akarja, ki ölte meg a kislányát. Jerryt megrendíti a tragikus eset, a szülõk szenvedése, ráadásul nem tudja, mit kezdjen magával, ha kilép a rendõrség kötelékébõl, ezért megesküszik rá, hogy megtalálja a gyilkost.



Amikor egy ambiciózus fiatal zsaru, Stan Krolak kicsikarja a beismerõ vallomást a meglehetõsen primitív Tobyból, aki azonban öngyilkos lesz, az esetet lezárják.... de Jerry számára az ügy nem ér véget. Bár fõnökei meglehetõsen szkeptikusak, õ tovább keresi az igazi gyilkost. De meddig mehet el, hogy betartsa ígéretét? És milyen árat kell fizetnie érte?


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Képgaléria
Interjúk