Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A SÁRKÁNY CSÓKJA
KISS OF THE DRAGON (2001)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Chris Nahon
Szereplők:Jet Li, Bridget Fonda, Tchehy Karyo, Laurence Ashley, Burt Kwouk
Forgalmazó:Best Hollywood
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:93 perc


990 Ft.Nem kapható


Liu Jiant, a kínai kormány egyik legkiválóbb titkosügynökét Sanghajból Párizsba küldik, hogy Jean-Pierre Richard francia rendõrfelügyelõvel együttmûködve hajtsanak végre egy feladatot, ami olyan titkos, hogy Liu sincs tisztában a részletekkel.



A francia fõvárosban kiderül, hogy egy kínai drogbárót kell letartóztatniuk. Richard és brutális kollégái rárontanak a gyanúsítottra, de az akció kudarcot vall, és a becstelen gallok Liut vádolják, hogy megölte a drogbárót.



Az ügynöknek fogalma sincs róla, miért gyilkoltatta meg Richard az áldozatot, s a következõ pár napban mindent megtesz azért, hogy elkerülje a csendõröket és megoltalmazza az egyetlen szemtanút, aki bizonyíthatná ártatlanságát.



Bár Liu videón rögzítette az eseményeket, menekülés közben elveszti a kazettát, viszont Jessica, a prostituált szintén ott volt a helyszínen, és mindent látott. Liu kínai kapcsolatánál, Tai bácsinál talál menedéket, s azon töri a fejét, mi legyen a következõ lépése. Kiderül, hogy Jessica Richardnak dolgozik. A rendõr túszként tartja a nõ lányát, Isabelt. Liu megígéri neki, ha visszalopja a videokazettát, és tanúskodik az érdekében, ki fogja szabadítani a lányát Richard karmaiból.



A szokatlan partnerkapcsolat során a páros gyakran menekülni kényszerül, s leszámol a Richard által utánuk küldött gyilkosokkal, többek között az izmos ikrekkel, a felügyelõ jobbkezével, Maxszal és Lupóval, a stricivel. Végül sikerül tisztáznia a nevét, és persze Jessica sorsa is megoldódik...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
A film elõzetese
Werkfilm (így készült...)
Képgaléria
Interjúk