Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MEZSGYE
PULSE (2006) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Horror, Thriller
Rendezte:Jim Sonzero
Szereplők:Ian Somerhalder, Kristen Bell, Christina Milian, Jonathan Tucker, Rick Gonzalez
Forgalmazó:Budapest Film
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:84 perc


1990 Ft.Nem kapható


Képzeld el, hogy a modern, drót nélküli technika lehetõséget teremt egy másik világgal való összekapcsolódásra. Képzeld el azt is, hogy az a másik világ átjáróként használja ezt a technikát a mi világunkba. És ez a kapcsolat nem zárható le. Amikor bekapcsolod a mobilodat, vagy elolvasod az e-mailjeidet, akkor elindulnak feléd a másik világból, megfertõznek és elveszik azt, ami nekik már régen nincs - az életet.



Egy baráti társaság minden tagja a világvége eljövetelét ígérõ e-maileket kap, miután egyik barátjuk öngyilkosságot követ el. A leveleket elolvasó fiatalok sorra mély depresszióba esnek. Egyedül Emily nem látta az üzenetet, és most versenyt fut az idõvel, hogy a gonosz erõkkel szembeszállva megakadályozza barátai további öngyilkosságait.



Az utóbbi hónapok egyik legsikeresebb horrorfilmje a Mezsgye. Hollywood szokásához híven egy sikeres ázsiai horrorfilmet forgatott újra, a film a Kairo címû japán horrorfilm alapján készült. A Kairóban japán tinédzserek nyomoznak rejtélyes, sorozatos eltûnések ügyében.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes
Kisfilm - Vizuális effektek
Kisfilm - Paranormalitás
Werkfilm
Kimaradt jelenetek