Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DIRTY SANCHEZ - A FILM
DIRTY SANCHEZ: THE MOVIE (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Jim Hickey
Szereplők:Lee Dainton, Dan Joyce, Kasumi Kitano, Mike Locke
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:87 perc


990 Ft.Nem kapható


Egy szép nap a négy fenegyerek, Dainton, Joycey, Pancho és Pritchard épp egy olyan mutatvány végrehajtásán ügyködik, amely minden eddigi próbálkozásukra rátesz egy lapáttal. A balhé azonban balul sül el, s a srácok a pokol legmélyebb bugyrában (hol máshol?) találják magukat, ahol a tüzes kégli házigazdája, Lucifer várja õket. S van egy ajánlata: ha a fiúk szeretnék még valaha is felülrõl szagolni az ibolyát, teljesíteniük kell a Hét Fõ Bûnt (tudod, abból fejlevágós filmbõl…), méghozzá a világ hét különbözõ pontján valamilyen õrült kaszkadõr-akció formájában.



Mi sem egyszerûbb! A négyes hátára veszi hát a földgolyóbist, hogy lenyomják a pokoli küldetés hét állomását: a restséget valahol Angliában, a haragot Moszkvában, az irigységet Ko Phi Phi-ben, a bujaságot Bangkokban, a kevélységet Tokióban, a torkosságot San Miguelben, Mexikóban, a fösvénységet pedig a Dominikai Köztársaságban.



Siker esetén halhatatlanság és világuralom a jussuk, a bukás pedig örökre elkárhoztatja makulátlannak éppenséggel nem mondható lelküket. Vajh képesek lesznek-e a srácok megfelelni a feladatnak, vagy az idõk végezetéig odalenn rekednek az örök sötétség fogságában? A film méltó utódja (sõt!) a Magyarországon is debütált Jackass-nek!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Kimaradt jelenetek
Elõzetes
Videóklip