Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
JAMES BOND - A HOLNAP MARKÁBAN (1 DVD)
TOMORROW NEVER DIES (1997)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Kémfilm
Rendezte:Roger Spottiswoode
Szereplők:Desmond Llewelyn, Jonathan Pryce, Judi Dench, Michelle Yeoh, Pierce Brosnan, Teri Hatcher, Joe Don Baker
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Bolgár, Cseh, Héber, Horvát, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Török
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:114 perc


1990 Ft.Nem kapható


Nincs már egy politikus sem, akinek esélye lenne a világuralomra - de az információs forradalomnak köszönhetõen mások számára megteremtõdött ez a lehetõség. Elliot Carver a világ egyik legbefolyásosabb médiamogulja, aki újságok, rádió- és tévéállomások tucatjait tartja kézben. Most a saját irányítása alatt álló új mûholdas rendszer segítségével egy globális hírtelevíziót készül beindítani. Carver tudja, hogy a sajtó nemcsak tükre lehet a valóságnak, de formálhatja is azt. Tudja azt is, hogy a média-üzletben egy jó szalagcím, egy mindenkit foglalkoztató hír aranyat ér - a legizgalmasabb hír pedig nem lehet más, mint egy közelgõ újabb világháború rémképe. A médiamogul nem bíz semmit a véletlenre. Hírtelevíziójának indulását emlékezetessé akarja tenni - bármi áron.



A cél érdekében ördögi tervet eszel ki: a rendelkezésére álló csúcstechnika segítségével megpróbálja egymásnak ugrasztani a nyugati nagyhatalmakat és Kínát. Távközlési mûholdjai segítségével megzavarja egy brit hadihajó tájékozódási rendszerét és a kínai partok felé irányítja, miközben a legénység végig azt hiszi, hogy semleges, nemzetközi vizeken haladnak. A környéken már ott állomásozik Carver radarok számára láthatatlan lopakodó hajója, ami azonnal támadást indít az angol cirkálóval szemben: lemészárolják a legénységet és elsüllyesztik a nukleáris töltetû rakétákat szállító hajót. Miután megszerzik az egyik rakétát, kilövik Kína felé, hogy az ázsiai nagyhatalom vezetõi azt higygyék: a nyugat támadást indított ellenük.



A brit és a kínai titkosszolgálat lázban ég - nem tudják mire vélni az incidenst. A 007-es ügynököt küldik a helyszínre, hogy derítse ki, mi van az ügy hátterében. Bond hamar rájön, hogy Carver mozgatja a szálakat, de ezt még bizonyítania kell. Nyomozása során - amelyhez ugyanúgy hozzátartoznak a gyönyörû nõk segítségével megszerzett információk, mint az életveszélyes tûzharcok és üldözések - összefut a kínaiak ügynöknõjével, a szépséges Wai Linnel, akivel immár erõiket egyesítve küzdenek tovább az egyre labilisabb világbékéért.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Audiókommentár - A rendezõ közremûködésével
Audiókommentár - Az akciórendezõ és a producer közremûködésével
Önállóan meghallgatható zenei hangsáv
Egyéb - Kockánként restaurált, felújított kép és újrakevert DD 5.1-es hang!