Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
A RÓZSASZÍN PÁRDUC (PETER SELLERS)
THE PINK PANTHER (1963)

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, Krimi, Vígjáték
Rendezte:Blake Edwards
Szereplők:Peter Sellers, David Niven, Robert Wagner, Claudia Cardinale
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Görög, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Stereo
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:110 perc


2990 Ft.Nem kapható


Ismerkedjünk meg Jacques Clouseau felügyelõvel, a francia nyomozóval, akinek életformája a balszerencse! Ha a világon csak egyetlen elhajított banánhéj heverne a földön, biztos, hogy Clouseau csúszna el rajta.
Most éppen a világ egyik legravaszabb gyémánttolvajával, a Fantommal hozta össze a balsorsa, aki egy olasz síparadicsomban vetetette ki hálóját Dala hercegnõ milliókat érõ, különleges ékkövére, a Rózsaszín Párducra. A Fantom - aki nem más, mint az arisztokrata Sir Charles - mindvégig orránál fogva vezeti a mit sem sejtõ, kétbalkezes nyomozót, aki addig bukdácsol az ügy körül, amíg rá nem terelõdik a gyanú. Még szerencse, hogy a balszerencse hû társa kedvenc francia kopónknak, és néha kihúzza a bajból Clouseau-t!

A világ talán legnépszerûbb vígjáték-sorozatának elsõ filmjében mutatkozott be a zseniális Peter Sellers által életre keltett nyomozó, aki ma már filmes legenda! A most végre DVD-n is megjelenõ klasszikus új feldolgozása ezekben a napokban is nagy sikerrel fut a mozikban, és bármennyire is nagyszerû Steve Martin, mint a modern Clouseau, Sellers zsenialitását senki nem érheti utol!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése