Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
II. JÁNOS PÁL PÁPA - A HÍDÉPÍTŐ
JOHN PAUL II - BUILDER OF BRIDGES (2005)

Formátum:DVD
Műfaj:Dokumentumfilm
Rendezte:nem ismert
Szereplők:II. János Pál
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Dán, Francia, Holland, Horvát, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Spanyol, Svéd, Szerb, Szlovén, Török
Hang:Angol - Stereo
Német - Stereo
Spanyol - Stereo
Francia - Mono
Olasz - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:58 perc


4990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


II. János Pál pápa hosszú betegsége és sajnálatos halála ráirányította a figyelmet a katolikus egyház elsõ emberére. A nyomatott és elektronikus média, a kereskedelmi és állami tévék, rádiók és újságok napokon át szinte kizárólag vele foglalkoztak: a vallásos és nem vallásos emberek között az egész világon egyformán hatalmas érdeklõdés mutatkozott - és mutatkozik azóta is - a téma és az ember iránt.

Az amerikai CBS televízió (az USA egyik legnagyobb tévécsatornája) dokumentumfilmje átfogó, teljes képet ad Karol Wojtyla hosszú életérõl, utazásairól, egyházszervezõi, hitéleti tevékenységérõl - emberközelbe hozza több mint egymilliárd katolikus spirituális vezetõjét.



A film nemcsak vallásos emberek számára lehet érdekes: hiszen egy zárt, titokzatos világba, a Vatikán kulisszái közé vezeti nézõit, miközben sok mindent elmond a katolikus egyház szervezetérõl, mûködésérõl is.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Dokumentumfilm - A 48 óra címû riportmûsor dokumentumfilmje: A Vatikánban