Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
HÜLYÉK PARADICSOMA
IDIOCRACY (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Mike Judge
Szereplők:Luke Wilson, Dax Shepard, Maya Rudolph
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Szlovén, Román, Portugál, Orosz, Magyar, Litván, Lett, Lengyel, Izlandi, Horvát, Görög, Észt, Cseh, Arab, Angol, Török
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Surround
Cseh - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:81 perc


3490 Ft.Nem kapható


A Beavis és Butt-Head és az Irodai patkányok alkotója, Mike Judge vaskos humorát ezúttal egy új vígjátékban kamatoztatja, de úgy látszik, a hülyéktõl itt sem tud szabadulni!



Joe Bauer közlegény tökéletesen alkalmatlan a katonaságra. Nem csak fizikai állóképesség, de szellemi kapacitás terén is erõs gyenge - nem csoda, ha a hadseregnél egyedül könyvtárosnak volt jó. Rita sem az eszével keresi a kenyerét, de neki legalább jó teste van, ami egy prostinál nem hátrány.



A Pentagon egyik tisztje kísérleti alanyokat keres a hadsereg egy új hibernációs programjához. A hadsereg egyik legnagyobb problémája, hogy drágán kiképzett elit-harcosai békeidõben mit sem érnek, ezért azt tervezik, hogy a legjobb katonákat lefagyasztják, és csak akkor olvasztják ki õket, amikor szükség van rájuk.



Természetesen senki nem szeretne elpocsékolni tökéletes katonákat, ha a teszt-fagyasztás nem sikerül, ezért esik a választás elsõként a mihaszna Bauer közlegényre és Ritára, aki némi büntetés elengedéséért fejébe örömmel vállalja, hogy egy évre hidegre tegyék.



Mielõtt azonban letelne az egy év, a szuper titkos programot felügyelõ Pentagon-tisztet letartóztatják, mert kiderül róla, hogy prostikat futtat. Joe és Rita balszerencséjére a kísérleti program annyira titkos, hogy ezek után el is feledkeznek róluk, és egy év helyett fél évezred múltán, 2505-ben ébrednek csak fel hosszú álmukból. A világ nagyot változott. Az evolúció mûködött, kihaltak az intelligens emberek és az a furcsa helyzet állt elõ, hogy az új világban - ahol szinte csak hülyék élnek - Joe és Rita a két legokosabb amerikai...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Kimaradt jelenetek