Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MENTS MEG, URAM! (SZINKRONOS KIADÁS)
DEAD MAN WALKING (1995) - AMERIKAI

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma
Rendezte:Tim Robbins
Szereplők:Sean Penn, Susan Sarandon, Robert Prosky
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Görög, Horvát, Lengyel, Magyar, Portugál, Román, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Surround
Angol - Surround
Lengyel - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:118 perc


3990 Ft.Raktáron
Használt


Egy luisianai apáca, Helen Prejean levelet kap egy halálraítélt bûnözõtõl. Matthew Poncelet - akire két tinédzser megerõszakolása és meggyilkolása miatt szabták ki a legszigorúbb ítéletet - találkozni szeretne Helennel.



Az apáca eleget tesz a kérésnek és meglátogatja a férfit a halálsoron. Matthew szeretné meggyõzni a nõt ártatlanságáról és arra kéri, legyen lelki támasza és segítsen neki elkerülni a kivégzést. Helen minden tõle telhetõt megtesz, de minél inkább beleássa magát az ügybe, annál nyilvánvalóbb lesz számára, hogy Matthew-t nem ártatlanul ítélték el. Ennek ellenére nem fordít hátat a kétségbeesett férfinek. Rendszeresen látogatja, elbeszélget vele és megpróbálja rávenni arra, hogy utolsó napjaiban nézzen végre szembe önmagával és mindazzal a bûnnel, amit élete során elkövetett.



Tim Robbins megtörtént eset alapján, az igazi Helen Prejean emlékiratait felhasználva készítette el a két fõszereplõ átlagon felüli teljesítményt nyújtó alakításának köszönhetõen döbbenetesen hatásos és elgondolkodtató remekmûvét, amelyet négy Oscar-díjra jelöltek. Susan Sarandon négy jelölés után ezért a szerepéért végre átvehette élete elsõ Oscarját!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Elõzetes