Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
GYERÜNK A BÖRTÖNBE
LETS GO TO PRISON (2006)

Formátum:DVD
Műfaj:Vígjáték
Rendezte:Bob Odenkirk
Szereplők:Dax Shepard, Chi McBride, David Koechner, Dylan Baker, Will Arnett
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Görög, Lengyel, Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Dolby Digital 5.1
Lengyel - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:86 perc


2990 Ft.Nem kapható


John Lyshitski nagyformátumú lúzer. Alig teszi ki a lábát a dutyiból, szinte azonnal meg is váltja minden alkalommal a retúr-jegyét a rácsok mögé – minden balhéja balul sül el, és a zsaruk már csak röhögnek, amikor újra elkapják egy lopott kocsi volánja mögött.



Biederman bíró is úgy ismeri Johnt, akár a rossz pénzt, hiszen több ügyében is õ hozott ítéletet. John haragszik is ezért a bíróra, úgyhogy elhatározza, hogy kegyetlen bosszút áll. Kelepcébe csalja a bíró egyetlen fiát, a kiállhatatlan Nelsont, és bûncselekmény gyanújába keveri a srácot.



John terve – kivételesen – sikeres. Nelsont elítélik és börtönbe küldik. Nem sokkal késõbb John is csatlakozik hozzá, mi több: úgy intézi, hogy a cellatársa legyen, és közvetlen közelrõl élvezhesse a bíró fiának megpróbáltatásait.



Nelsonnak valóban nincs könnyû dolga, ugyanis az egyik börtönbanda vezére, Big Barry szemet vetett a friss húsra! Nelson hamarosan rádöbben, hogy a dutyiban más szabályok érvényesek, mint a külvilágban, és a zuhanyzóban nem ajánlatos lehajolni a szappanért!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése