Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MONTY PYTHON REPÜLŐ CIRKUSZA - 1. ÉVAD (2 DVD)
MONTY PYTHONS FLYING CIRCUS - 1ST SERIES (1969) - ANGOL

Formátum:DVD
Műfaj:Klasszikus, TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:Ian MacNaughton, John Howard Davies
Szereplők:Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Dán, Francia, Görög, Hindi, Holland, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Magyar - Mono
Angol - Mono
Lengyel - Mono
Képformátum:4:3 - 1.33:1
Hossz:392 perc


9990 Ft.Nem kapható


Kezdetben… a televízió unalmas volt. Azután Isten megteremtette a Monty Python Repülõ Cirkusza címû sorozatot, és nagy-nagy örvendezés vette kezdetét.

A mûsor égbekiáltóan újszerû és lélegzetelállítóan nevettetõ volt, így Pythonék forradalmasították a Komédiát, és jótékony irányba terelték az emberi történelem menetét.



Most a DVD-technika csodájának köszönhetõen Ön megnézheti eme úttörõ mûsorfolyam gyönyörûen felújított, hitelesített és totálisan Teljes Elsõ Évadát, olyan mennyeien ihletett mûsorszámtébolyokkal, mint A döglött papagáj, a Na-na jelenet és a Favágó-dal (a pletykák szerint ez utóbbi Isten kedvence).



A 13, egyenként kb. 30 perces epizódot a remek DVD-gyártók szakmai rátermettségüknek köszönhetõen 2 korongra osztották el. És mintha a teljes elsõ évad kifejezés nem lenne elég, e doboz tervezõi fontosnak tartották, hogy minden jelenet kezdõkockáját rávarázsolják a címlapra. Felvágós, hetyke emberek.



A magyar történelemben elõször magyar szinkronnal is nézhetik az adásokat, amelyekhez az utánozhatatlan Galla Miklós felirata szolgált alapul. Aki tudja kezelni a távirányítót, választhatja az angol hang-magyar felirat vagy akár nyelvismeret-bõvítés céljából az angol-angol opciót is.



Tehát vigye haza e dobozt, kápráztassa el a barátait, és adja át magát az Önt szellemi rabságban tartó, intenzív Python-függõségnek. És most énekeljük együtt: Vágom a fát fejszémmel