Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TRISZTÁN ÉS IZOLDA
TRISTAN AND ISOLDE (2006) - ANGOL/NÉMET/USA

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Romantikus
Rendezte:Kevin Reynolds
Szereplők:James Franco, Sophia Myles
Forgalmazó:RTL Filmklub
Feliratok:Angol, Magyar
Hang:Angol - Dolby Digital 5.1
Magyar - Dolby Surround
Képformátum:16:9 - 1.78:1
Hossz:125 perc


499 Ft.Nem kapható


A történet alapja az idõtlen kelta mítosz, mely egy mindent elsöprõ szerelem, fájdalmas veszteségek, mondák és sorsok meséje. idley Scott, a film executive producere, már ismerõs a téma ábrázolásában, és régi vágy volt, hogy a Rómeó és Júlia történetét is megelõzõ regét csatákról, királyi intrikákról és az embert keresztre feszítõ szerelemrõl filmvászonra vigye.

- Van két ember, két külön oldalon, szinte teljességgel kizárt, hogy találkozzanak - mégis egymásra találnak. Epikus történet, mely az ember alapvetõ viselkedésében gyökerezik, mely örök - nyilatkozta filmjérõl.

Elõször a háború miatt kettészakadt ország, késõbb a király iránti hûség kényszeríti a két fõhõst, Trisztánt és Izoldát mélyrõl fakadó, elementáris szerelmük elnyomására. Magukba kell fojtsák érzelmeiket a béke és Anglia jövõjének érdekében. Bármit is tesznek azonban érzelmeik ellen, a sors mégis egymás karjaiba sodorja õket, kockára téve minden politikai és családi kapcsolatot, hogy, ha egyetlen pillanatra is, de egymáséi lehessenek. És mit tesz vajon Lorda Marke, aki az egyik szerelmes fiatal felé atyai érzéseket, a másik felé pedig õszinte szerelmet érez... a "fiú" , a feleség és a politika.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Interjú
Így készült