Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DIE HARD 2. - MÉG DRÁGÁBB AZ ÉLETED (SZINK.)
DIE HARD 2. (1990)

Formátum:DVD
Műfaj:Akció, Thriller
Rendezte:Renny Harlin
Szereplők:Bruce Willis, Bonnie Bedelia, William Atherton, William Sadler, Reginald VelJohnson, Franco Nero, John Amos, Dennis Franz
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Cseh, Lengyel, Magyar, Török
Hang:Magyar - Surround
Angol - Dolby Digital 5.1
Cseh - Surround
Lengyel - Surround
Török - Surround
Képformátum:16:9 - 2.35:1
Hossz:127 perc


1290 Ft.Nem kapható


John McClane is ismeri azt a régi bölcsességet, miszerint az ember nem léphet kétszer ugyanabba a folyóba. Így álmában sem gondolta, hogy a legutóbbi eset után életében még egyszer egyedül kell szembeszállnia egy hadseregnyi terroristával.



De az élet rácáfol minderre. Ismét karácsony van, McClane ismét feleségével szeretne találkozni, és a terroristák ismét majdnem beleköpnek a levesébe. Ezúttal a reptéren várja kedvesét, és már elõre sejti, hogy a hóvihar miatt késni fog az asszony gépe. De arra nem számít, hogy ismét egy jól kidolgozott terror-akció közepébe csöppen.



A jól szervezett magánhadsereg ezúttal nem repülõgépet térít el, hanem egy egész repteret. Céljuk: kiszabadítani egy maffiafõnököt. Ha nem teljesítik követeléseiket, nem árulják el, hogyan lehet újra üzembe helyezni az általuk megbénított irányítóközpontot, és a leszállási engedélyre váró, vakon navigáló tucatnyi utasszállító kénytelen lesz a hóviharban kényszerleszállást végrehajtani a kivilágítatlan reptéren - a katasztrófa elkerülhetetlennek látszik.



Persze mindehhez még McClane-nek is lesz egy-két szava...


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése