Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
TINA
TINA - WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT (1993)

Formátum:DVD
Műfaj:Dráma, Életrajzi, Romantikus, Zenés
Rendezte:Brian Gibson
Szereplők:Jenifer Lewis, Laurence Fishburne, Angela Bassett, Tina Turner
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Dán, Finn, Görög, Horvát, Izlandi, Lengyel, Norvég, Portugál, Svéd
Hang:Magyar - Mono
Angol - Dolby Digital 5.1
Német - Dolby Digital 5.1
Spanyol - Surround
Cseh - Surround
Képformátum:16:9 - 1.85:1
Hossz:113 perc


5990 Ft.Raktáron
Új, bontatlan


A népszerû énekesnõrõl, Tina Turnerrõl legtöbben csak annyit tudnak, hogy pokoli jó hangja van, lendületes, sikeres számokat ad elõ, és korához képest rendkívül jól tartja magát - nem hiába hívják rock-nagymamának. Pedig Tina élettörténete felér egy izgalmas regénnyel...



Tina eredeti neve Anna Mea volt. Még nem töltötte be hatodik évét, amikor szülei egyszerûen elhagyták és a nagymamára bízták lányuk nevelését. A vidéki kislány felcseperedve St. Louis-ba költözött, ahol élete gyökeres fordulatot vett. Kalandos körülmények között megismerkedett az akkori tinilányok elsõ számú kedvencével, Ike Turnerrel, akit teljesen elbûvölt a törékeny lány egyedi, erõtõl duzzadó hangja. Ettõl kezdve közösen léptek fel és álandó társnak szegõdött hozzájuk a siker is. Miután összeházasodtak, Tina szembesült Ike valódi énjével: férje gyakran brutálisan megverte, megerõszakolta és megalázta. Mialatt az egyik kiadós verésbõl próbált felépülni a kórházban, a férfi otthonukban más nõkkel hancúrozott.



Egy napon azonban betelt a pohár: Tina összeszedte motyóját, kézen fogta gyerekeit és megszökött otthonról. Tudta, hogy mindent elölrõl kell kezdenie, tudta, hogy Ike nem hagyja majd annyiban a dolgot, de ennek ellenére belevágott és kitartó munkával felépítette máig tartó fantasztikus saját karrierjét!



A filmben rengeteg klasszikus Tina dal csendül fel, természetesen az eredeti elõadó tolmácsolásában, és az utolsó képkockákon az igazi Tina Turner is megjelenik!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése