Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
KÉT TEST EGY LÉLEK
DEAD RINGERS

Formátum:DVD
Műfaj:Thriller, Dráma
Rendezte:David Cronenberg
Szereplők:Jeremy Irons
Forgalmazó:Ariel
Feliratok:Magyar
Hang:Magyar - Dolby Digital 5.1
Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum:16:9
Hossz:117 perc


5990 Ft.Nem kapható


Elliot és Beverly Mantle egypetéjû ikrek - elválaszthatatlanul összetartoznak. Mindent megosztanak egymással - virágzó torontói nõgyógyászati rendelõjüket, vagyonukat, sõt még szeretõiket is. Elválaszthatatlanok mindaddig, míg fel nem tûnik Claire, a gyönyörû színésznõ. Õ aztán nem hajlandó megosztani magát a két testvér között, akik közül az egyiket csak a bujaság, a másikat csak a romantikus szerelem érdekli. Beverly folyamatos erõfeszítése, hogy megtalálja az igazi szerelmet, kezdi elválasztani egymástól a testvéreket, s Beverly-t az õrületbe kergeti. Amikor Elliot rájön, hogy azoknak a testvéreknek, akik mindenüket megosztják egymással az õrületben is osztozniuk kell, az ikrek hátborzongató harcba kezdenek a köztük levõ kísérteties kapcsolattal szemben, amely teljesen gúzsba köti õket, sõt azzal fenyeget, hogy pusztulásukat okozza...

David Cronenberg, a filmtörténet egyik legjobb horrorrendezõje különleges kultuszfilmet készített, melynek kettõs fõszerepét a kitünõ Jeremy Irons-ra bízta. A Két test egy lélek szinte minden jelentõs fantasztikus-film fesztivál fõdíját elhozta (Avoriaz, Fantasporto) és több amerikai filmkritikus-szövetség tüntette ki a rendezõt és a fõszereplõt munkájáért.


Extrák:
- Feliratos audiokommentár: David Cronenberg (rendezõ), Jeremy Irons, Peter Suschitzky (operatõr), Ron Sanders (vágó), Carol Spier (látványtervezõ)
- Eredeti mozielõzetes
- Így készült a film (feliratos werkfilm)
- David Cronenberg titkos vágyainak furcsa tárgyai (fotógaléria)
- Eredeti tervek a fõcímhez
- Fém-matematika
- Mutáns nõk operálásához szükséges eszközök
- Iker-trükkök és effektek - Így készültek a film páratlan trükkfelvételei
- Közvetlen jelenetválasztás
- Interaktív menük