Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
DISNEY HISTÓRIÁK 1.
DISNEY FABLES 1. (2003)

Formátum:DVD
Műfaj:Családi, Klasszikus, Rajzfilm
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:rajzfilmfigurák
Forgalmazó:Intercom
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Lengyel, Magyar, Portugál
Hang:Magyar - Stereo
Angol - Stereo
Portugál - Stereo
Lengyel - Stereo
Cseh - Stereo
Képformátum:4:3 - FF
Hossz:57 perc


2990 Ft.Nem kapható


Az egész estés számítógép-animációs filmek korában gyakran a történet, a mese rovására megy a látvány. A rajzfilmek aranykorában azonban elsõsorban az számított, hogy a film cselekménye, a figurák bája, a zene és látvány összhangban legyen és együttes erõvel repítse kis nézõit a mesék csodálatos birodalmába.



A Walt Disney stúdió neve születésétõl fogva összeforrt a rajzfilm fogalmával. A mai fiatalok leginkább csak a stúdió újabb filmjeit ismerik, de a DVD-formátum megjelenésének köszönhetõen néhány nagy klasszikus is ott lehet az értékes filmgyûjtemények között.



Az igazi ritkaságok, a Disney évtizedekkel ezelõtt készült rövidfilmjei azonban a mai napig hozzáférhetetlenek voltak, de a most induló sorozat segítségével végre az unokák is megismerhetik azokat a feledhetetlen és az idõ múlásával bájukból, vonzerejükbõl mit sem vesztett kisfilmeket, amelyeken nagyszüleik szórakoztak gyermekkorukban!



A Disney Históriák DVD-kiadványai közül az elsõn az Álmosvölgy legendájának 1949-ben készült rajzfilmváltozatát, és a Koldus és királyfi történet Disney-figurákkal életre keltett, 1990-ben bemutatott változatát találjuk.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése