Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MONTY PYTHON: EGYÉNI CSÚCSOK - JOHN CLEESE
MONTY PYTHON (2006) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Eric Idle, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Terry George, Michael Palin
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Hindi, Holland, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Norvég, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Szlovén, Török
Hang:Angol - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:57 perc


3990 Ft.Nem kapható


Az elmúlt jó 40 évben JOHN CLEESE önmagát nem kímélve fáradozott azon, hogy emberek milliói, sõt milliárdjai röhöghessék magukat inkontinencia közeli állapotba. De mondja csak, gondolkodott már azon, hogyan lehet JOHN CLEESE-t megnevettetni? Hát persze, hogy nem, maga önzõ fráter! Nos, most az egyszer gondolhat másokra is azzal, hogy beszerzi ezt a DVD-t John Cleese egyéni csúcsaival, amelyeket maga a nagyszerû John Cleese szemezgetett idõt és fáradtságot nem kímélve. Ráadásul eme szent kiadvány egy eddig még soha nem látott anyagot is tartalmaz, amelyet e csodálatos férfiú külön erre a kiadványra alkotott.


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Azok, akik túl sok Pythont fogyasztanak, nyugodtan vállalkozhatnak az Egyéni teszt megoldására, amelyet a Python-szakértõ Kim „Howard” Johnson követett el, vagy megnézhetik a Bepillantás az igazi John Cleese-be címû NEM anatómia-témájú filmet.