Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
MONTY PYTHON: EGYÉNI CSÚCSOK - TERRY GILLIAM
MONTY PYTHON (2006) - ANGLIA

Formátum:DVD
Műfaj:TV sorozat, Vígjáték
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Eric Idle, Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Terry George, Michael Palin
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Arab, Cseh, Dán, Finn, Francia, Görög, Hindi, Holland, Horvát, Izlandi, Lengyel, Magyar, Német, Norvég, Portugál, Román, Spanyol, Svéd, Török
Hang:Angol - Mono
Képformátum:4:3
Hossz:57 perc


3990 Ft.Nem kapható


TERRY GILLIAM – a zavart amerikai rajzoló, akinek köszönhetõen a „nagyon fura” Monty Pythonból „abszolút abszurd” Monty Python lett – végre bekattant. A Münchausen báró, az Idõbanditák és a Félelem és reszketés Las Vegasban meg se kottyant Gilliam nyughatatlan elméjének, de teljesen új élményt varázsolni a Repülõ Cirkusz archívumának legjobb pillanataiból annál inkább. Jobb, ha tudja, a kezében tartott szerény kis kiadvány letaglózó erejû lett. Készüljön fel hát lelkiekben a leges-legelsõ animált Monty Python produkcióra, és ne feledje, ilyen lett volna annak idején a mûsor, ha a BBC lett volna olyan bolond, hogy annak idején szabad kezet ad Gilliamnek. Éljen a BBC!


Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen elérése
Azok, akik túl sok Pythont fogyasztanak, nyugodtan vállalkozhatnak az Egyéni teszt megoldására, amelyet a Python-szakértõ Kim „Howard” Johnson követett el, vagy akár nosztalgiázhatnak A Python rajzolt világa címû kisfilmmel.