Kosár:

A kosár tartalma:
Összesen: 0 Ft.
Üdvözöljük webshopunkban! Bejelentkezés vagy regisztráció
SUPERMAN: A RAJZFILMSOROZAT - 3.ÉVAD (3 DVD)
SUPERMAN (2005) - USA

Formátum:DVD
Műfaj:Rajzfilm, TV sorozat
Rendezte:több rendezõ
Szereplők:Rajzolt figurák, mesehõsök
Forgalmazó:FÓrum Home Entertainmen
Feliratok:Angol, Horvát
Hang:Angol - Stereo
Magyar - Stereo
Képformátum:4:3
Hossz:360 perc


6990 Ft.Nem kapható


Idegen ûrhajók lepik el Metropolis felett az eget, és az új ellenség könyörtelenül lecsap a városra. Superman azonnal akcióba lép, de ezúttal még az õ hihetetlen ereje is kevésnek bizonyul. Ez az ellenfél minden eddiginél hatalmasabb. Vezetõjük Darkseid, a könyörtelen diktátor, aki az egész univerzumot rabigába akarja hajtani. Superman mindenre kész, hogy megállítsa… ha kell akár élete árán is. Darkseid azonban megfenyegeti õt, hogy ha nem engedelmeskedik, rabszolgasorba taszítja. És ezek bizony nem üres szavak, ugyanis képes irányítása alá vonni kedvenc szuperhõsünket, akinek élete – az események hatására – alapjaiban megváltozik. E háromlemezes, 18 epizódot tartalmazó fantasztikus gyûjteményben te is tanúja lehetsz két titáni ellenfél kolosszális összecsapásának.


Extrák:
• Interaktív menük
• Jelenetek közvetlen elérése
• Az alkotók audiokommentárja 3 kulcsepizódhoz (eredeti nyelven)
• Superman: A palást mögött –David Kaufman (Jimmy Olsen eredeti hangja) elvisz a színfalak mögé, ahol megismerkedhetsz a sorozat alkotóival!
• Nézd, fenn az égen! Superman csodálatos története – Részletek Bryan Singer és Kevin Burns producerek vadonatúj dokumentumfilmjébõl